IKEA, Asus ROG

Samenwerking tussen Asus ROG en… IKEA?

Mis dit niet Nieuws

Onze favoriete meubelwinkel blijft ons telkens weer verbazen. Naast dat ze me altijd voorzien van de juiste BILLY-boekenkast gaan ze nu ook aan de slag met meubels voor gamers. Dat is toch fantastisch.

Op de website vertelt IKEA dat er ondanks de grote groep gamers (zo’n 25% van de wereldbevolking) nog weinig op grote schaal verkrijgbaar is aan meubels. Ze willen een lijn aan kwalitatief hoge accessoires en meubels uitbrengen voor de doorgewinterde gamer, samen met Asus ROG (Republic of Gamers). IKEA wilt op deze manier het gamen nog mooier naar de gemiddelde woonkamer brengen.

De nieuwe lijn wordt in het IKEA Product Development Centre in China ontwikkeld. Er zijn verschillende workshops geweest met professionele gamers om de behoefte van de speler te achterhalen en te vertalen naar producten. Zo zijn er verschillende lijsten opgesteld met eisen waar de meubels aan moeten voldoen en welke functies ze moeten hebben.

Wanneer de meubellijn beschikbaar is kan nog niet worden gezegd. Wij zijn natuurlijk vooral benieuwd welke bijzondere, Zweedse namen de meubels deze keer krijgen! Heb jij een goed idee voor de naam?

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

1 thought on “Samenwerking tussen Asus ROG en… IKEA?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.