Remember Me-ontwikkelaar heeft faillissement aangevraagd

Nieuws

Volgens meerdere Franse media, verkeert Remember Me-ontwikkelaar Dontnod Entertainment in zwaar weer. Factor News laat weten dat studio haar faillissement heeft aangevraagd en financiële website Societe stelt dat Dontnod zelfs al onder curatele gesteld is. De studio werd in 2008 opgericht en hun enige wapenfeit is dan ook de – zeer vermakelijke – game Remember Me geweest.

De game verscheen op 7 juni 2013 op de PS3 en Xbox 360 en kreeg van ons een 8,5 als cijfer. Ik schreef toen:

[quote]Er zijn dus nog een aantal dingen die beter hadden gekund, maar Remember Me is een prima nieuw IP, waarmee Dontnod Entertainment een mooi visitekaartje aflevert. Ik hoop dat er meer in het verschiet zit rondom Nilin […][/quote]

Verdere details omtrent het faillissement zijn nog niet bekendgemaakt door de studio, maar we houden jullie op de hoogte!

Remember Me Dontnod

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.