Ratchet & Clank HD Trilogy in juni naar de Vita

Nieuws

Goed nieuws voor alle fans van de Ratchet & Clank-franchise (zoals mijzelf) want vandaag verscheen er een bericht op de PlayStation Blog waarin te lezen was dat de Ratchet & Clank HD Trilogy vanaf 2 juni verkrijgbaar zal zijn voor de Vita.

De Vita release bevat HD-versies van de PlayStation 2-klassiekers Ratchet & Clank, Ratchet & Clank: Locked & Loaded en Ratchet & Clank 3. De HD Trilogy verscheen in 2012 al voor de Playstation 3 en zal voor de Vita zowel een digitale als fysieke versie krijgen. Wanneer je de game digitaal aanschaft, zal je dat €29,99 gaan kosten. De prijs van de fysieke versie daarentegen is nog niet bekend gemaakt.

James Stevenson, community lead van ontwikkelaar Insomniac liet het volgende weten:

[quote]Sinds de HD Trilogy uitgebracht is was één van de meest gestelde vragen of we hem ook naar de Vita konden brengen. We hebben jullie gehoord. We zijn erg blij met hoe goed de Vita-versie draait. Het ziet er geweldig uit en is een geweldige manier om de klassieke Ratchet & Clank-games te spelen. We kunnen niet wachten tot jullie aan de slag kunnen en Ratchet overal mee naar toe kunnen nemen.[/quote]

Ratchet & Clank HD Trilogy

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.