Mortal Kombat 11

Rambo binnenkort speelbaar in Mortal Kombat 11

Nieuws

Goed nieuws voor fans van zowel Rambo als Mortal Kombat. De iconische actieheld zal binnenkort speelbaar zijn in het recent aangekondigde Mortal Kombat 11 Ultimate.

Naast Rambo zullen ook twee andere speelbare karakters worden toegevoegd aan de game. Het gaat dan om Milena en Rain. Leuk extraatje: Sylvester Stallone himself zal de stem inspreken van Rambo! De personages zijn onderdeel van Kombat Pack 2. De DLC zal tegelijkertijd uitkomen met Mortal Kombat 11 Ultimate. Dat zal gebeuren op 17 november.

De game zal verschijnen op de current-gen consoles, pc en Stadia. Ook zal er een gratis update beschikbaar zijn voor de PS5 en Xbox Series X/S. Het belangrijkste om daarvan te onthouden zijn de 4K dynamische resolutie, verbeterde visuals, snellere laadtijden en cross-play voor een select aantal modi.

Tagged
Jordy Moerland
Heeft zijn games graag zoals zijn eten: lekker pittig en vooral erg avontuurlijk. Schrijft daarnaast graag met een scherpe pen, maakt graag flauwe grappen en geeft te pas en te onpas zijn ongezouten mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.