Prijsvraag 2

[update]Win kaarten voor toegang tot Reclamation Day Party van Fallout 76 [Prijswinnaar bekend]

Fallout 76

GamingNation mag namens Bethesda twee toegangskaarten tot de Reclamation Day Party te Utrecht. Daar kun je onder andere aan de slag met Fallout 76, maar ook goodies scoren!

De party vindt plaats op 16 november in de Werkspoorkathedraal, Utrecht, van 13:00 tot 21:00. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de tickets is in een reactie te laten weten waarom jij die kaarten wil hebben. Op maandag 12 november maken we de prijswinnaar bekend!

We hebben de reacties bekeken en door een app laten besloten wie de winnaar is en dat is Estrella gewonnen. We hebben je gemaild!

GamesGames

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mike
  09, 11, 2018 10:56 am

  Ik moet bekennen dat ik niet de grootste fan ben van Fallout. Maar dat de serie geliefd is onder gamers valt niet te ontkennen. Of deze Fallout mij gaat aanspreken, durf ik nog niet te zeggen.. des te meer reden waarom ik die kaarten wil hebben voor Reclamation Day Party zodat ik die game kan checken!

 • Avatar
  Reply
  Estrella
  08, 11, 2018 12:46 am

  Ik kan me nog heel goed de eerste Fallout herinneren, want ik werd bijna 6 jaar op 11 nov. en zag mijn broers met het spel.
  Op een avond mocht ik het stiekem een
  Keertje spelen van één van mijn broers.
  Sinds die dag ben ik compleet gek geworden op de Fallout serie, en alles er om heen! Ik kan ook écht niet wachten tot de game eindelijk uitkomt!

  Weet je.. Ook al zou ik de kaartjes niet winnen..
  Door de vraag heeft het weer geweldige herinneringen kunnen oproepen.
  Dus hoe dan ook bedankt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.