Betacontrole

Betacontrole: Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands

Afgelopen weekend mochten wij de gesloten béta van Ghost Recon Wildlands betreden.

Ghost Recon

Ghost Recon is terug en dit keer met een grotere wereld dan welke Ghost Recon ooit. Zoals bij vrijwel alle Ubisoft-games krijg je ook bij deze game een kleine cosmetische bonus voor het meedoen aan de gesloten bèta. Want niet alleen speel jij met een Ghost, dit keer mag jij the Ghost ook nog eens zelf creëren. De personage editor deed me erg veel denken aan die van The Division. Er is namelijk erg veel kleding en weinig lichamelijke veranderingen.

Vrij om te gaan en staan waar jij wilt

Niet alleen is het spel ontzettend groot maar voor de eerste keer in Ghost Recon geschiedenis ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt en wanneer je wilt. De missies zijn allemaal op meerdere manieren te spelen en dat is geheel aan jouw speelstijl aan te passen. Zo kan je jezelf midden in het vuurgevecht mengen. Ook kan je als een echte Ghost het bij de schaduwen houden en zo jezelf naar je doel toe werken.

Ter land, zee en in de lucht

Ghost Recon: Wildlands geeft je een enorme hoeveelheid aan vierkante meters en daarom krijg je ook vervoersmiddelen voor zowel de grond als in de lucht. Ik moet aan het besturen van de grondvoertuigen nog steeds wennen. Ik kan het nog niet bij mezelf ophalen of ik deze heel slecht vind.
Ghost Recon

Al met al ben ik door de bèta nog enthousiaster geworden voor het spel. Ik kan niet wachten om het volledige spel te kunnen spelen. Hou Gamingnation.nl zeker in de gaten voor mijn review van Ghost Recon Wildlands. Het spel zal in de winkels liggen op 7 maart 2017.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.