Pokémon GO

Pokémon Go in het thema van Detective Pikachu

Nieuws

De nieuwe Pokémon film Detective Pikachu draait vanaf morgen. We hadden wel verwacht dit in het nog steeds populaire Pokémon Go ook wel het een en ander in thema van de film zou zijn.

Niantic laat weten dat er een aantal nieuwe kledingstukken te koop zijn in de in-game store, zoals een T-shirt en een detective hoedje, welke Pikachu ook draagt in de film.

Ook krijgen spelers de Pokémon die in de film te zien zijn vaker in het wild te zien. Zo is er een grotere kans op het vangen van Snubbull, Psyduck, Jigglypuff, Bulbasaur, Aipom en meer. Middels de foto modus kan het voorkomen dat er een kleine Pikachu met een detective hoedje verschijnt. Zodra je deze ziet, krijg je de kans om deze unieke Pikachu te vangen.

Spelers krijgen daarnaast een aantal nieuwe Raids en zullen er nieuwe field researched beschikbaar zijn. Dit alles is geldt vanaf 7 mei (vandaag) tot en met 17 mei.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.