Pokémon de Film: Ik Kies Jou in de bisocoop

Nieuws

The Pokémon Company en Fathom Events hebben aangekondigd dat kaarten voor de film nu te bestellen zijn.

Pokémon Switch

Film keert terug naar het begin

De 20ste Pokémon film wordt gevierd met een release in verschillende bisocopen in Nederland. Op Pathé valt te lezen dat de film gaat over de eerste ontmoeting tussen Ash en Pikachu en de zoektocht naar Ho-Oh. De verhaallijn wijkt af van het origineel uit de anime. Ash leert nieuwe mensen kennen zoals Verity en Sorrel en ontmoet ook Pokémon uit nieuwere generaties. Een teaser trailer kun je hieronder bekijken:

De populariteit van Pokémon is weer volledig opgelaaid dankzij onder andere Pokémon GO. De mobiele game zorgde voor een opleving van de franchise voor zowel een oud als nieuw publiek. Tijdens de E3 kondigde Nintendo ook een nieuwe Pokémon RPG aan voor de Nintendo Switch en komen Pokémon Ultra Sun en Moon binnenkort uit.

De film draait op twee dagen in de Nederlandse bisocopen. Op zondag 5 november en woensdag 8 november. Laat ons weten of jij gaat!

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

2 thoughts on “Pokémon de Film: Ik Kies Jou in de bisocoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.