PlayStation 5 releasedatum prijs, Sony

Gerucht: Mogelijke releasedatum en prijs PlayStation 5 bekend

Gerucht

Sony verraste ons eerder dit jaar door gewoon even de specs van hun nieuwe console te benoemen. Nu weten we dat de PlayStation 5 gaat heten en mogelijk ook wanneer we hem kunnen verwachten.

Laatstgenoemde is uiteraard speculatie, want Twitter-gebruiker PSErebus heeft namelijk op het sociaal media-kanaal wanneer volgens zijn bronnen de PlayStation 5 in de winkels ligt. Dit zou volgens de ‘insider’ op 20 november gaan gebeuren voor de prijs van $499.

Daarmee zou de vijfde generatie PlayStation-console 100 euro/ dollar duurder worden dan diens voorganger. De console krijgt wel een flinke upgrade qua GPU en CPU, maar ook een SSD harde schijf en een vernieuwde DualShock controller. Wellicht dat er nog een aantal features zijn waar we nog geen weet van hebben. Zo wordt er ook gespeculeerd over het feit dat de console SSD catridges zal krijgen. Uiteraard zullen we je op de hoogte houden rondom alle speculaties. Houd echter vooralsnog de zoutpot bij de hand. Klinkt het bovenstaande aannemelijk? Laat het ons weten in de reacties.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.