Outriders PS5, Xbox Series X, People Can Fly, Square Enix

Outriders broadcast verschijnt op donderdag, 28 mei

Nieuws

Square Enix kondigt de Outriders Broadcast aan, een nieuwe maandelijkse show die nieuws en informatie onthult over de spectaculaire komende RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm.

Elke Outriders Broadcast gaat dieper in op verschillende elementen uit de donkere, wanhopige wereld van OUTRIDERS.
De eerste Outriders Broadcast heet “Built for the Core” en toont gloednieuwe gameplay, nieuwe gebieden, nooit eerder vertoonde krachten, de diepgang van personage-klasses, updates over de ontwikkeling en meer.
Het eerste deel in de serie verschijnt op donderdag 28 mei om 18 uur.

In een reactie laat Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly, het volgende weten:

“Zoals iedereen weet, loopt alles momenteel een beetje anders in de wereld, en we passen ons allemaal zo goed mogelijk aan. We zetten de veiligheid van onze mensen voorop, alle 250+ leden van ons team werken vanuit huis en zijn gezond. We werken nog steeds hard aan de ontwikkeling van Outriders en blijven op schema voor een release tegen het einde van 2020. Nu de grootste game-evenementen niet doorgaan, hebben we naar nieuwe manieren gezocht om nieuws over Outriders met spelers te delen. We vinden het geweldig om vanaf nu elke maand nieuwe details over ons werk te onthullen tijdens Outriders Broadcasts.“
Outriders verschijnt op PlayStation 5®, PlayStation 4®, Xbox Series X, de Xbox One-familie van systemen en pc tegen het einde van 2020.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.