Kingdom Hearts III

Veel onzekerheid rondom releasedatum Kingdom Hearts III

Nieuws

Eerder deze maand leek het erop dat de releasedatum voor Kingdom Hearts III op e3 in juni zou worden vrijgegeven, dankzij Dualshockers weten we dat dit nergens op gebaseerd is. 

Veel onduidelijkheid door een tweet

De bron van alle geruchten is een enkele tweet in het Japans die was opgepakt door de media en voor waar werd aangezien. De tweet is inmiddels van het internet verdwenen, maar de naweeën gonzen nog flink door. In de nieuwe trailer die eerder deze maand is vrijgegeven komt ‘2018’ in beeld, wat zou betekenen dat Square Enix toch echt nog wel op dit jaar mikt.

De game nieuwssite Dualshockers is erachteraan gegaan en heeft contact met zowel de tweeter als Square Enix opgenomen. De tweeter zei simpelweg dat er geen datum op D23 expo was gegeven en dus leek het hem logisch dat e3 dan de plek daarvoor zou zijn. Square Enix vertelde aan Dualshockers dat niemand iets heeft gezegd over een aankondiging van een releasedatum.

Hiermee is het niet uitgesloten dat de releasedatum toch op e3 zou kunnen komen, vooral vanwege de ‘2018’ in beeld, aan het eind van de nieuwste trailer. Het enige wat we echt zeker weten is dat Kingdom Hearts III uit zal komen op PlayStation 4 en Xbox One.

Een gerucht via een anonieme bron van Gamingbolt eerder deze maand was dat de releasedatum op D23 zou worden vrijgegeven, ondertussen weten we dat ook dat niet waar is.

Tagged
Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.