Bully 2, Rockstar

“Ontwikkeling Bully 2 kwam niet van de grond bij Rockstar”

Nieuws

Volgens een anonieme bron werkte Rockstar Games anderhalf jaar aan Bully 2, maar besloot het om toch de stekker uit het project te trekken.

Volgens de anonieme bron, die bekend zou zijn met de ontwikkeling van de sequel, zou Dan Houser en een klein team al 18 maanden met het project bezig zijn. Er was zelfs al een gedeelte speelbaar, maar de ontwikkeling kwam eigenlijk niet echt van de grond.

Het script voor Bully 2 zou bovendien ook al grotendeels geschreven zijn. Spelers zouden wederom in de schoenen van Jimmy stappen. Het spel zou beginnen bij diens stiefvader in de zomervakantie.

Het ziet er naar uit dat we nooit gaan weten wat de game te bieden zou hebben. Toch waren er de afgelopen tijd flink geruchten over de game. Het begon allemaal met een componist die zich leek te verspreken. Het werd een tijd stil, maar later verscheen er nieuwe merchandise voor de game en leek er ook naar stemacteurs voor de game gezocht te worden. Ook werd er een easter egg van de game gevonden in GTA Online.

Nooit werd dit concreet door Rockstar Games ontkend, dus fans blijven hopen. We geven jullie ook groot gelijk, want het is nu eigenlijk nog niet helemaal zeker of de game ooit nog gaat komen. Immers kunnen we dit gerucht vooralsnog met een flinke korrel zout nemen.

Zouden jullie graag een Bully 2 zien? Laat het ons vooral weten in een reactie!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.