Onrush

Onrush trailer viert de lancering van de racegame

Video

De nieuwe race en beukgame van Codemasters is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Om de release te vieren, geeft de ontwikkelaar de launchtrailer van de game vrij.

Onrush houdt spelers altijd op het puntje van de stoel met sensationele snelheden, moddervette actie en over-the-top spektakel. Spelers gaan op wervelende tracks de strijd met elkaar aan voor het vullen van hun RUSH-meter, waarmee ze de ultieme beleving van boost en kracht kunnen ontketenen, terwijl ze hun tegenstanders vernietigen met levensgevaarlijke takedowns en stunts.

Onrush laat spelers kiezen uit acht soorten voertuigen, elk met hun eigen unieke stijl, gevoel en voordelen. Elke voertuigenklasse heeft een eigen RUSH-status met speciale effecten en eigenschappen die goed van pas komen bij het claimen van de overwinning.

Met vier innovatieve game modes (Overdrive, Switch, Lockdown en Countdown) en 12 prachtige multi-route locaties, biedt ONRUSH veel plezier voor zowel singleplayer als multiplayer gaming. Spelers kunnen gebruik maken van Photo Mode om hun mooiste en bruutste momenten te laten zien aan de rest van de wereld.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.