Let's Go Pikachu, Pokemon, Poké Ball Plus

Nintendo vraagt nieuwe patenten aan voor Poké Ball Plus

Nieuws

Nintendo is blijkbaar nog niet gestopt met hun Poké Ball Plus-stijl controllers, want ze hebben vijf nieuwe patenten ingediend.

De Poké Ball Plus werd geïntroduceerd  samen met de release van Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee. Deze controller in de vorm van een Poké Ball is speciaal ontwikkeld voor de Pokemongames.

Ondanks de nogal gimmick-achtige aard van deze controllers, werden ze goed ontvangen en waren ze zeer geschikt voor de belangrijkste gameplay momenten in Pokémon Let’s Go.

Echter leek het er een tijdje op dat Nintendo van het concept had afgezien. Aangezien de controllers niet ondersteund worden in de recent uitgebrachte Pokémon Sword en Shield. Desalniettemin lijkt het er op dat ze het concept nu toch verder willen gaan uitbouwen.

Zo heeft Japanese Nintendo vijf nieuwe patenten van Nintendo Japan weten te spotten. Op deze patenten zijn duidelijk dezelfde bolvormige designs te zien. Het is echter nog niet duidelijk waar deze in verschillen met de huidige Poke Ball Plus controllers.

Dit alles wil nog niet zeggen dat ze daadwerkelijk nieuwe controllers zullen uitbrengen, maar gezien de patenten, zal er in de toekomst wellicht nog iets interessants uit kunnen komen.We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen! Wat vinden jullie tot nu toe van de speciale controller?
 

 

Tagged
Robbert de Nijs
Een console gamer in hart en nieren. Met schrijven voor GamingNation komt een droom uit om mijn passie voor gamen te delen met een groter publiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.