Nintendo, Nintendo Switch (OLED model), Nintendo Switch, controller, OLED

Nintendo Switch (OLED-model) – Daar is eindelijk de nieuwe Switch

Mis dit niet Nieuws

Het kon eigenlijk ook niet meer lang op zich laten wachten na alle geruchten. Zojuist is de Nintendo Switch (OLED model) aangekondigd.

7 inch OLED scherm

De geruchten van de afgelopen tijd waren zo sterk dat Nintendo eigenlijk wel met een nieuw model moest komen. Vandaag kwam daar vanuit het niets de aankondiging. Een OLED versie met een 7 inch scherm die zowel in handheld als op de televisie te gebruiken is. In de trailer zien de beelden er erg mooi uit op het scherm, dankzij de OLED technologie. Verder bevat deze nieuwe Switch een brede standaard, zodat hij veel steviger staat.

Qua graphics blijft deze Switch op papier hetzelfde ten opzichte van het huidige model. 720p in handheld modus en 1080p via de televisie. Wellicht zullen we verdere verbeteringen pas zien bij uitgebreidere vergelijkingsvideo’s. Daarnaast gaat de batterijduur weer iets langer mee en de standaard capaciteit is uitgebreid naar 64gb. Bekijk hier alle specificaties.

Vanaf 8 oktober ligt de nieuwe Switch in de winkels en gaat mogelijk 350 euro kosten.

Ben jij helemaal enthousiast geworden van de Nintendo Switch (OLED model)? Laat het ons weten in de reacties.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

1 thought on “Nintendo Switch (OLED-model) – Daar is eindelijk de nieuwe Switch

  1. Nee dit is typisch een Nintendo upgrade. Eerst met een Switch-versie komen waarmee je niet kunt Switchen en nu alleen een iets groter en iets verbeterd scherm? Voor 50 euro minder heb je een Xbox Series S en 50 meer heb je een PS5 All Digital

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.