Nintendo Switch, Joy-Con

Nintendo Switch firmware naar versie 7

Nieuws

De Nintendo Switch kan vanaf vandaag geüpdatet worden naar versie 7.0.0.

Helaas geen nieuwe functies

Ondanks de stap omhoog in firmware versie, voegt Nintendo weinig toe aan de console. Er zijn nogal wat wensen vanuit de community, maar vooralsnog lijkt hier nog niets mee te worden gedaan. Een groot gemis is bijvoorbeeld het kunnen versturen van berichten naar andere gebruikers. Daarnaast blijven multimedia apps zoals Netflix of Twitch afwezig op de Nintendo Switch.

Wellicht kunnen we hier meer informatie over verwachten dit jaar. Netflix sluit deze maand namelijk hun Wii(!) app. Een Switch app als opvolger lijkt een waarschijnlijke stap.

Overigens is het nog belangrijk om te weten dat de Joy-Con controllers ook een update hebben ontvangen. Dit gaat echter niet automatisch. Ga hiervoor naar de systeeminstellingen – controllers en sensoren. Onderaan deze tab is er een optie om een controller update uit te voeren.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.