Nintendo eShop, Nintendo, Nintendo Switch, augustus

Nintendo eShop aanraders (augustus)

Nieuws

In augustus kwamen er weer een aantal toffe indie titels in de Nintendo eShop. Misschien heb je deze wel gemist?

Spiritfarer alleen al de moeite waard

In de maand augustus kwamen er misschien niet heel veel indie games uit, maar er zitten wel flink wat pareltjes bij. Zo ben ik groot fan van Spiritfarer en Evergate. De muziek alleen is voor mij al genoeg om ze uit te proberen. Echter lijkt Manifold Garden mij ook zeer de moeite waard. Bekijk hier de aanraders die Nintendo voor ons heeft samengesteld.

Heb je nog meer interesse in indie titels van eerdere maanden? Bekijk dan ook de aanraders van juli, mei enzovoorts.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.