Nieuws

Zombie modus Call of Duty: Black Ops 4 getoond in drie trailers

Call of Duty Black Ops 4 Zombies

De Zombie modus van Call of Duty: Black Ops 4 is ook anders dan we gewend zijn. De game komt namelijk met drie episodes die allemaal en andere setting, wapens en personages kennen.

Uiteraard kennen alle drie de episodes wel vier hoofdpersonage, waarvan jij er in een in de schoenen zult stappen. In de eerste trailer zien we hoe jij het met je team een colosseum betreedt en ondode wezens afmaakt met zwaarden en allerlei andere melee-wapens.

Bij de lancering zijn er nog twee andere ervaringen in de Zombie modus. Deze kun je hieronder in actie zien. Treyarch laat weten dat deze modus ook toegankelijker zal worden voor beginners. Dit doen ze in de vorm van Zombie Rush, waarin spelers de modus ook kunnen spelen om het verhaal te volgen.

Ook komt er een mogelijkheid om de modus met drie AI bestuurde spelers te spelen. Hierdoor hoopt de ontwikkelaar dat het voor iedereen een modus wordt om een kans te geven. Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.