Nieuws

Zenzizenzic nu live op Kickstarter

De Nederlandse ontwikkelaar Ruud Koorevaar gaat via Kickstarter proberen om van zijn game Zenzizenzic een volwaardige indie-titel te maken. Voor de ontwikkeling hiervan verwacht hij zo’n €10.000 euro nodig te hebben, maar dan gaat men ook aan de slag met een expansion voor de game. Uiteraard werd er ons in een persbericht ook wat informatie over de game gegeven.

Zenzizenzic is een uitdagende, snelle twin-stick 2D shoot ‘em up, die een eigen mix biedt tussen de aloude bullet hell en arena-achtige twin-stick shooter-gameplay. De game valt op vanwege haar abstracte en geometrische visuele stijl, de responsieve en modern gameplay en een soundtrack die je zeker op scherp zal zetten.

Zenzizenzic bevat de volgende features:

 • Singleplayer en lokale co-op-modus voor twee spelers.
 • Een groot en gevarieerd wapenarsenaal om uit te kiezen (denk aan lasers, capsules, zwarte gaten, tijdssprongen en meer).
 • Knallende soundtrack van bignic, bekend van de multi-platform-hit Zombies.
 • Verbazingwekkende snelheid en een zeer strakke besturing.
 • Dynamisch opschalende moeilijkheidsgraad.
 • Vrij te spelen bonus levels met unieke uitdagingen.
 • De Kickstarter campagne dient twee doelen. Ten eerste heeft de campagne het doel om de laatste ontwikkelfase van Zenzizenzic te kunnen bekostigen (€2.000 hoofddoel). Daarnaast dient de campagne als inzamelactie voor het ontwikkelen van een stand-alone uitbreiding, genaamd ‘Zenzizenzic: Macro’ (€10.000 streefdoel).

  Daarnaast heeft men ook nog een trailer van de game vrijgegeven. Mocht je er inmiddels interesse in hebben, kun je de game via deze site steunen door een bedrag te doneren. Ook kun je alvast de bèta van de game downloaden op de officiële website van de game!

  [jwplayer config=”gn” file=”https://www.youtube.com/watch?v=0D-VGZzKe1s”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.