Nieuws

Xbox Scarlett krijgt ‘om de drie à vier maanden’ een first party game

Project Scarlett, Xbox Scarlett, Diskloze, Lockheart, Anaconda

Microsoft gaat bij Xbox Scarlett de focus leggen op exclusieve content. Ze willen het liefst om de drie à vier maanden een first party game uitbrengen.

Dit laat de grote man achter Xbox Game Studios weten in een interview met Gamesradar. Daarin geeft Matt Booty een beetje inzicht op de plannen van Microsoft voor 2020 en verder. Ook legt hij uit hoe ze gebruik willen maken van de extra first party ontwikkelaars om meer games voor Xbox en Windows gamers te maken.

Booty geeft aan dat het bedrijf met een goed gevoel 2020 in gaat. Ze hebben een doelstelling om elke drie à vier maanden een first party game uit te brengen. Er is echter nog wel ‘veel werk te verzetten’, maar dit moet volgend jaar allemaal goed komen. Helemaal richting de lancering van de Xbox Scarlett.

Xbox Game Studios bestaat nu uit 15 ontwikkelaars, zoals Rare, 343 Industries, Obsidian Entertainment, Playground Games en The Coalition. We zijn benieuwd wat deze ontwikkelaars allemaal in petto hebben voor Microsoft’s nieuwe console. We weten in ieder geval zeker dat Halo Infinite de grote game voor de Xbox Scarlett gaat worden. Wellicht dat Fable daar nog bij komt, maar dat is nog niet helemaal zeker.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.