Nieuws

Xbox baas claimt dat Microsoft ‘groots’ gaat tijdens E3 2019

Microsoft Xbox E3

Volgens Phil Spencer pakte Google groots uit, met de onthulling van Google Stadia, maar dat zal Microsoft ook tijdens de E3 van dit jaar gaan doen.

De baas van Xbox reageerde tijdens de GDC op de onthulling van Google’s poging om een gat in de game-industrie te vinden. Hij beloofde zelf dat Microsoft ook ‘groots’ zal uitpakken tijdens de komende E3.

Na de keynote van Google kregen medewerkers van Microsoft een mailtje waarin Stadia de ‘bevestiging van het pad’ die de platformhouder twee jaar geleden is ingestapt.

In de mail, die is ingezien door Thurrot, noemt Spencer de onthulling van Stadia weinig verrassend. Hij was echter wel onder de indruk van YouTube, Google Assistant integratie en de Wifi-controller. Echter was de baas van Xbox niet achterover geslagen door een nieuwe concurrent op de markt. Ongetwijfeld heeft Microsoft hun antwoord op de streamingservice van Google al bijna klaar staan.

Dit zullen ze tijdens de komende E3 gaan onthullen en daar zullen ze ‘groots’ uitpakken, volgens Phil Spencer. Tijdens de E3 van vorig jaar gaf hij al een tip van de sluier door te stellen dat gamers hun spellen ‘waar, wanneer en op elk apparaat willen kunnen spelen’.

Microsoft heeft nog geen datum bekendgemaakt voor hun E3 2019 persconferentie. Waarschijnlijk zal deze op zondag 9 juni gehouden worden, aangezien ze dan meestal hun persconferentie houden. We zullen dus nog ruim tweeënhalve maand moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.