Nieuws

World of Tanks krijgt een collectors edition en hardware

World of Tanks

Wargaming heeft laten weten dat er deze maand voor het eerst een retailversie van World of Tanks zal komen. Er is een hele goede reden waarom er van deze free-to-play game toch een fysieke versie op de markt verschijnt.

Deze collector’s edition verschijnt op 19 oktober en bevat een replica van de Tiger 131 (schaal 1:32), in-game goodies (the Tier VI Tiger 131, 3 Garage slots, een 100% getrainede Crew, 10 Large Repair Kits, 10 Large First Aid Kits, 10 Automatic Fire Extinguishers, 10 Chocolates, 30 dagen Premium en 1,000,000 Credits), een gamingmuis, World of Tanks artbook, blauwprinten, steendrukken en een sleutelhanger. De Collector’s Edition is in de Wargaming Store te bestellen voor €159,99.

Daarnaast komt er op 22 oktober diverse soorten hardware voor de pc, die voorzien zijn van een World of Tanks-merk. Deze variëren van muizen tot headphones. Bovendien krijg je bij aanschaf allerlei extraatjes voor de game, waaronder Premium dagen, een extra Garage Slot en een van de volgende drie tanks: T-127, Churchill III of Excelsior.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.