Nieuws

Weekly-Nation #3: Diablo 3, Assassin’s Creed Odyssey en meer

Assassin's Creed Odyssey

Iedere week bekijken we wat jullie het meest bezighielden. Dit doen we door de top 5 best bekeken pagina’s van de afgelopen week op te zoeken. Deze week was er weer een hoop te melden, maar dit is jullie top 5 geworden.

5.Disney Infinity 4.0 alpha-beelden

Ondanks dat Disney Infinity 4.0 nooit het daglicht gaat zien, waren jullie wel geïnteresseerd in de alpha-beelden van de game die een nog grotere cross-over dan Kingdom Hearts 3 zou worden. Met Disney’s steeds groter wordende merken is dat natuurlijk heel begrijpelijk.

4. Open bèta Jump Force

De game waar alle Anime-liefhebbers van gaan smullen, is dit weekend voor iedereen speelbaar. Helaas niet het hele weekend, maar op bepaalde tijden. Bandai Namco wil op deze manier natuurlijk de stresstest voor hun servers zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren.

3. Diablo 3 seizoen 16

Spelers van Diablo 3 kunnen sinds eergisteren (console-gebruikers sinds gisteren) aan de slag met het zestiende seizoen van Diablo 3. Check het bericht als je wilt weten wat dit seizoen allemaal in petto heeft.

2. PlayStation Store komt met nieuwe aanbiedingen

Met de januari-uitverkoop nog vers in het geheugen komt Sony alweer met de volgende ‘uitverkoop’ in de PlayStation Store. Dit keer staat deze helemaal in het teken van de games voor nog geen €20.

1. Ubisoft maakt excuses voor Assassin’s Creed Odyssey DLC

Dat de DLC van Assassin’s Creed Odyssey wat kritiek over zich heen zou krijgen, hadden we eigenlijk niet verwacht, maar in dit geval is het toch echt wel een heel opmerkelijke zet van Ubisoft. De keuzes over je geaardheid in de game waren altijd zo vrij als je maar wilde, tot deze DLC verscheen..

Dat was alweer de top vijf van de berichten die jullie in week 3 het meest bezighielden. Welk nieuws is jullie het meest bijgebleven? Laat het ons vooral weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.