Nieuws

Watch Dogs Legion verschijnt op 6 maart

Het is zover, een nieuwe Watch Dogs! Er waren al wat speculaties en verwachtingen, maar het is nu bevestigd met een mooie gameplay video.

De game krijgt als sub titel Legion, in plaats van een simpele die. Wat direct al opvalt, is dat het zicht deze keer niet afspeelt in Amerika, maar een toekomstig Engeland. De Big Ben geeft weg dat het in Londen is. Drones vliegen rond en controleren iedereen. Je gaat opzoek naar nieuwe rekruten voor het digitale verzet.

Je speelt niet met één personage, maar met verschillende personages uit dit verzet. In de gameplay trailer zien we hoe de speler wordt gedood door een aantal drones. Er komt geen respawn, maar je laat ‘m liggen. Je kiest een nieuw personage en gaat daar mee verder. Wij zijn persoonlijk nu al fan van Helen, de hacker-oma die werd getoond in de video.

Iedereen kan gerekruteerd worden, iedereen heeft wel een bepaalde specialiteit. Elk persoon heeft een eigen verhaal, een eigen persoonlijkheid. We moeten nog wel even wachten, de game komt uit op 6 maart 2020.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.