Nieuws

Wargaming kondigt third person actie game Caliber aan

Wargaming heeft een nieuwe game aangekondigd, genaamd Caliber. De game is een third person actiegame en zal tijdens Gamescom getoond worden.Caliber
is een 3e persoons actie game en richt zich op de wat oudere gamer. De focus ligt vooral op communicatie, coördinatie en tactiek. In teams van vier personen kun je missies tegen AI volbrengen in PVE Spec Ops mode. Uiteraard kun je ook lekker online losgaan tegen andere groepen van vier in de PVP-modus.

Er zijn verschillende operators met elk zijn eigen rol:
• Assault: Effectief bij korte en middellange afstanden. Perfect voor wie een agressieve speelstijl heeft.
• Support: Biedt vuurdekking aan de rest. Perfect als je van zware wapens houdt.
• Medic: Helpt het team in het heetst van de strijd. Ideaal voor wie graag een helpende hand biedt.
• Sniper: Vecht op een afstandje, wat perfect is voor wie één schot al vaak genoeg is.
Om te kunnen winnen moet iedereen zijn steentje bijdragen door in je rol te blijven en zo goed als mogelijk samen te werken.

Spelers hebben een keus van diverse Special Forces uit verschillende landen zoals de Poolse GROM, de Amerikaanse US Navy SEALs en de Kommando Spezialkräfte. Het verschil tussen die naties is duidelijk te zien aan de in-game modellen. Hun uniformen, emblemen, wapens waaronder zelfs de scopes zijn tot in de details authentiek nagemaakt.

Op welke platforms de game komt is nog niet bekend, net als de releasedatum. Wellicht dat we daar over een kleine twee weken meer over zullen horen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.