Nieuws

Voorlopig geen LittleBigPlanet 4, aldus Dreams-ontwikkelaar

LittleBigPlanet 4

Dreams-ontwikkelaar Media Molecule lijkt voorlopig geen tijd te hebben om aan een LittleBigPlanet 4 te gaan werken. De studio legt de focus volledig op Dreams.

Dreams is dan ook een spirituele opvolger van LittleBigPlanet en hebben samen met Tearaway het platform tot een ongekende hoogte gebracht. Media Molecule liet eerder al doorschemeren met nieuwe content te komen, maar dan wel gemaakt met Dreams.

In een gesprek met Gamespot laat Siobhan Reddy, director van Media Molecule weten:

“Dreams is onze spirituele opvolger voor die serie en op dit moment ligt de focus om de dingen te maken die wij graag willen. Maar wie weet wat deze content zal zijn, al wordt het natuurlijk wel in Dreams gemaakt.

Helemaal uitsluiten doen ze het niet, maar de kans dat er een komt lijkt dus erg klein. Daarentegen zijn er al mensen uit de community al zo behendig met Dreams om Fallout 4 na te maken en zelfs een open wereld game te maken, dus een LittleBigPlanet 4 kan eventueel ook gewoon uit de community komen, toch? Wat vinden jullie tot nu toe van Dreams? Hebben jullie het al een kans gegeven? Deel eventueel je creaties met ons in de reacties! Verwacht binnenkort ook onze review van deze game!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.