Nieuws

De volgende Hitman is al in ontwikkeling

Hitman 2, IO Interactive, volgende Hitman

IO Interactive heeft laten weten dat ze al bezig zijn met de volgende Hitman. Blijkbaar groeit niet alleen de franchise, maar ook de studio.

In een blogpost over de contentupdate van Hitman 2 voor november laat de ontwikkelaar doorschemeren dat het team Hitman 2 langzaam aan de kant schuift om aan een nieuw deel te gaan werken.

In het bericht laat IO Interactive namelijk het volgende weten:

“After 13 months of full-time support and content for Hitman 2 – at no additional cost (besides what we added through the Expansion Pass), we’re now at a place where we are looking increasingly to the future.In real terms, we’re moving more and more of the Hitman 2 team to join the next Hitman game, which is well underway.”

Spelers van Hitman 2 kunnen in november en december nog grotere updates verwachten, maar daarna zal het een stuk minder worden. In 2020 zullen nog wel de bekende ‘elusive targets’ terugkeren, zodat je (alsnog) een kans maakt om deze het loodje te laten leggen.

Opvallend genoeg liet IO Interactive onlangs nog weten aan een nieuw IP te werken, maar blijkbaar heeft het dus twee teams. Het ene werkt aan de volgende Hitman en de andere aan het nog te onthullen IP. We zijn benieuwd wanneer we meer van deze games zullen horen, maar ongetwijfeld zullen we daar nog wel even op moeten wachten.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.