Nieuws

Vierde generatie Pokémon komt naar Pokémon Go

Eigenlijk wisten we al dat het er aan zat te komen door eerdere berichten maar nu is het bevestigd; de vierde generatie Pokémon, de Sinnoh generatie, komt naar Pokémon Go.

We zijn ruim twee jaar en drie Pokémon generaties verder sinds de release. Eindelijk heb ik de originele 151 verzameld en ben ik goed op weg met de Johto en Hoenn monstertjes, komt er weer meer bij. Fantastisch! Middels een trailer laat The Pokémon Company ons weten dat Chimchar, Piplup en Turtwig op ons zitten te wachten.

Met de nieuwe generatie worden er ook wat veranderingen aan de gameplay doorgevoerd. Zo zal het weer minder invloed hebben op welke type Pokémon je ziet. Parken en natuurgebieden zullen wat meer Pokémon huisvesten, om toch het rondlopen wat te bevorderen. Ook de statistieken van de Pokémon zullen wat veranderen. HP zal zo worden aangepast dat er minder verschil tussen Pokémon met veel en weinig HP wat kleiner wordt. Hetzelfde geldt voor Pokémon met een hoge verdediging.

Op Serebii kan je een lijst met alle Pokémon van de vierde generatie terugvinden. Of ze ook daadwerkelijk allemaal in Pokémon Go zullen komen is nog niet duidelijk. Mogelijk worden de nieuwe beestjes weer gefaseerd toegevoegd, net als met de derde generatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.