Nieuws

Vecht morgen met Joker in Super Smash Bros Ultimate

Naast Piranha Plant was het al duidelijk wie het volgende DLC personage zou worden. Het was alleen nog niet bekend wanneer deze beschikbaar zou worden.

Het eerste betaalde personage wat wordt vrijgegeven is de Joker uit Persona 5. Hij is een onderdeel van de Fighter Pass en zal nagenoeg direct beschikbaar zijn. Mits je de Fighter Pass hebt, zal het personage beschikbaar zijn in update 3.0.

Nintendo heeft ook een uitgebreide video vrijgegeven waarin de technieken en krachten van Joker worden uitgelegd. Check deze video hierboven! In het kort: Joker heeft een meter, de ‘rebellion gauge’ die volloopt, waarna hij zijn ‘persona’ kan oproepen om mee te vechten, namelijk Arsene. Hij gebruikt een normale gun, een grapling hook om weer terug op het level te komen en Joker gebruikt Eiha. Deze magie doet ‘damage over time’.

Zoals eigenlijk elk personage, krijgt ook Joker een eigen level: Mementos. Volledig in het thema van Persona 5 natuurlijk. De kleur van het level verandert op basis van de muziek die er wordt afgespeeld.

Verder bied versie 3.0 nieuwe Mii fighter kostuums, ook in de stijl van Persona. Ook is de eerder gelekte ‘Stage Builder’ nu beschikbaar. Creëer hier in, uitgebreider dan ooit, je eigen levels. Maak draaiende en bewegende platformen, monsters of een vlak 1 tegen 1 level. Bekijk de overige content in de bovenstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.