Nieuws

Update Star Wars Battlefront 2 past progressiesysteem aan, voegt microtransacties toe en meer

Star Wars Battlefront 2

Een belangrijke Star Wars Battlefront 2 update staat in de startblokken! Vanaf de release hebben we hard gewerkt aan aanpassingen op basis van jullie feedback om een betere game voor al onze spelers te maken. Vandaag laat EA weten dat er een progressie-update aankomt, een compleet nieuwe versie van het progressiesysteem in de game, die vanaf 21 maart wordt geïntroduceerd. Daarnaast zijn er nog een paar aanpassingen aan het uiterlijk van de game.

Star Wars Battlefront 2 Star Cards

Update Star Wars Battlefront 2 brengt nieuw progressiesysteem

• Met deze update wordt je progressie lineair. Star Cards of andere items die de gameplay beïnvloeden, kun je alleen verdienen met gameplay en kunnen niet worden aangeschaft. In plaats daarvan verdien je ervaringspunten voor de klassen, heldenpersonages en schepen die je kiest in multiplayer. Als je genoeg ervaringspunten hebt verdiend om het niveau voor die eenheid te verhogen, krijg je één Skill Point om de Star Card die je wilt gebruiken, te ontgrendelen of te upgraden.
• Je behoudt alles wat je al hebt verdiend en ontgrendeld. Je behoudt alle Star Cards, helden, wapens en andere dingen die je al hebt verdiend. Wat je al hebt verdiend, kan nog steeds gebruikt worden na deze update, ongeacht de voortgang die je hebt geboekt.
• Crates bevatten geen Star Cards meer en kunnen niet worden aangeschaft. Deze kisten kunnen worden verdiend door je dagelijks aan te melden, mijlpalen te voltooien en tijdsuitdagingen te spelen. In de crates vind je Credits of items van uiterlijke aard, zoals emotes of victory poses, maar niets wat de gameplay beïnvloedt.
• Vanaf april kun je een verschijning direct in de game kopen met credits of Crystals. De eerste nieuwe verschijningen komen er binnenkort aan, wat betekent dat je een nieuw uiterlijk voor je helden en soldaten direct met credits (in de game verdiend) of Crystals (beschikbaar voor aanschaf in de game of via de online stores van de console) kunt aanschaffen. Als je er ooit van hebt gedroomd om een Rodian in het Verzet te zijn, ligt die kans nu voor het grijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.