Nieuws

Ubisoft past DLC aan na kritiek

[LET OP: SPOILERS IN DIT BERICHT] De tweede episode van de DLC Legacy of the First Blade had een scene waarin je geen keuze kon maken.

De tweede episode van Assassin’s Creed Odyssey DLC Legacy of the First Blade, Shadow Heritage, zit een cutscene waarin je een relatie aangaat. Door de hele game heen kan je je eigen geaardheid kiezen, maar in deze scene niet. Dit heeft nogal wat kritiek opgeleverd en Ubisoft heeft daar netjes op gereageerd. Nu geven ze in een bericht op hun eigen forum de melding dat deze romantische gebeurtenis een optie wordt, ook gaat de achievement/trophy die je daarvoor krijgt aangepast worden.

Hallo allemaal,

 
Na het horen van de feedback van spelers en discussies met het ontwikkeling team maken we aanpassingen in een cutscene en wat dialoog in Shadow Heritage om de natuur van de spelers die niet voor een relatie kiezen beter tot zijn recht te laten komen. Deze aanpassingen, net als het hernoemen van een trophy/achievement, worden nu gemaakt en zullen ingevoerd worden in een aankomende patch.

We zijn ook zorgvuldig aan het kijken naar de volgende episode, Bloodline, om er zeker van te zijn dat de paden die spelers kiezen ook echt bij hun keuzes passen.

Bron: Ubisoft forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.