Nieuws

Ubisoft komt dit fiscale jaar met drie onaangekondigde AAA-games

Ubisoft

Ubisoft gaat ons volgende maand met drie onaangekondigde games ‘verrassen’. Met Ghost Recon: Breakpoint wil men namelijk vier AAA-games uit gaan brengen. Welke games zijn dan die andere drie?

Er wordt al maanden gespeculeerd over twee games die mogelijk bij Ubisoft in ontwikkeling zijn voor dit najaar. De eerste is Watch Dogs 3, dat volgens de geruchten in Londen plaatsvindt.\

De tweede game wordt eigenlijk al jaren over gesproken, maar lijkt steeds concreter te worden, namelijk Splinter Cell. Bovendien was Sam Fisher vorig jaar nog aanwezig in Ghost Recon: Wildlands. Bovendien zijn alle Splinter Cell-games van de vorige generatie consoles ook al verbeterd voor de Xbox One X. Om nog maar te zwijgen over wat Yves Guillemot onlangs aan IGN meldde.

De grote vraag (als we het tot nu toe aan het juiste end hebben) blijft dan echter: Welke game is de derde AAA-game die bij Ubisoft in ontwikkeling is. Qua IP heeft Ubisoft natuurlijk nog Assassin’s Creed (die echter een jaartje rust krijgt), South Park, heel misschien een nieuwe Driver(?) of wellicht een opvolger van de Mario en Rabbids cross-over. Hoogstwaarschijnlijk zullen we tijdens de E3 gaan horen wat Ubisoft voor ons in petto heeft.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.