Nieuws Video

Nieuwe trailer Dragon Ball Fighter Z onthult verhaaldetails

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer voor Dragon Ball Fighter Z uitgebracht. Het betreft deze keer geen nieuwe personagetrailer, maar een trailer die het verhaal meer uit de doeken doet. Over het verhaal was tot dusver nog niet veel bekend, behalve dat een groep klonen van Dragon Ball-personages onderdeel zal zijn van het verhaal.

In de trailer krijgen we onder andere te zien dat, behalve de komst van de groep klonen, alle Z-fighters onder mysterieuze omstandigheden het bewustzijn verliezen. Goku wordt wakker en Bulma probeert hem te laten herinneren wie hij is, zonder veel succes. Het is dit moment waarop de speler een connectie maakt met Goku en de besturing van hem overneemt. We zien tevens dat het gloednieuwe personage Android 21 iets met dit mysterieuze gebeuren te maken heeft.

De speler maakt naarmate het verhaal vordert connecties met de andere personages om verschillende story arcs door te spelen: een arc draait om Frieza en tijdens een andere arc staat Anroid 18 centraal. Door gevechten te winnen wordt de connectie met het personage sterker, wat kan leiden tot speciaal dialoog dat een andere kant van het personage laat zien.

Dragon Ball Fighter Z komt op 26 januari 2018 uit voor Playstation 4, Xbox One en PC. Spelers die de game middels pre-order reserveren krijgen eerder toegang tot de open beta en hebben bij de release direct de beschikking over de super saiyan blue-versies van Goku en Vegeta, die een stuk sterker zijn dan andere personages.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.