Nieuws

They Are Billions verlaat Early Access

Zombie-strategie game They Are Billions is sinds 2017 al in Early Access en dus al bijna twee jaar speelbaar. Al die tijd hebben spelers feedback gegeven en de game komt nu dan eindelijk uit.

They Are Billions is een vrij unieke combinatie van RTS en zombie-survival game. Je begint een basis zoals een normale strategie titel dat ook doet. Je komt er echter al snel achter dat het noodzaak is om je nederzetting te beschermen tegen zombie aanvallen van buitenaf. Nadat je een golf zombies hebt verslagen moet je weer opzoek naar kostbare materialen voor je stad. Best stressvol dus.

De game krijgt een nieuwe campaign-modus, met een goede 48 missies kun je behoorlijk wat uurtjes verliezen. Daarnaast is er ook nog de survival-modus, waarbij je een willekeurige kaart voor je kiezen krijgt en het zo lang mogelijk moet volhouden.

Met de release is ook een mooie trailer meegekomen, waarin de nieuwe campaign-modus centraal staat! Bekijk deze hierboven en als je net zo enthousiast bent als ik, check dan hier de Steam pagina.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.