Nieuws

The Witcher Netflix serie wordt ‘erg volwassen’

The Witcher Netflix

Volgens de showrunner van The Witcher serie voor Netflix zal deze niet softer worden gemaakt om een jonger publiek tevreden te houden. Sterker nog: de serie wordt zelfs ‘erg volwassen’ genoemd.

In gesprek met Entertainment Weekly laat Lauren Hissrich weten dat de serie geen sex of geweld zal schuwen. Al zullen ze het niet zo maar in de serie doen, want het moet immers wel iets aan het verhaal toevoegen.

Ze zou de eerste beelden van de serie al met haar kinderen hebben gezien en die mochten op een gegeven moment niet meer verder kijken. Echter was het kwaad al geschied, want haar koters hadden al iets gezien wat ze niet mochten, maar ook eng vonden.

In hetzelfde interview geeft de showrunner ook te kennen waarom ze toch op Henry Cavil bleven terugkomen als protagonist in de serie. Ze zou al tijdens het schrijven van de scripts de stem van de Superman-acteur niet uit haar hoofd kunnen krijgen.

Dit weekend wordt er een panel voor de serie tijdens San Diego Comic Con gehouden. Wellicht dat we dan een releasedatum en een eerste trailer van The Witcher Netflix serie kunnen verwachten!?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.