Nieuws

The Elder Scrolls: Blades nu gratis te downloaden voor mobiel

The Elder Scrolls: Blades is officieel beschikbaar in early access om gratis te downloaden in de App Store en de Google Play store.

Alle voorgaande restricties om toegang te krijgen tot de game, waaronder de vereiste om te beschikken over een actief Bethesda.net account, zijn nu opgeheven.

Check deze website voor een complete lijst aan updates, veranderingen in de balans en game fixes die Blades heeft ontvangen sinds het spel in early access ging – onder meer ook de aanpassingen aan de silver chests en de Abyss-modus.

Ook werd vandaag de officiële soundtrack, gecomponeerd door de beroemde componist Inon Zur (Fallout 76, Fallout 4) gelanceerd. Dit is de eerste keer dat Zur iets heeft bijgedragen aan de epische fantasy-reeks. Je kunt de soundtrack in zijn geheel beluisteren op Spotify en YouTube.

Vanuit Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van Skyrim, komt The Elder Scrolls: Blades, een klassieke, heruitgevonden dungeon-crawler. Als lid van The Blades, de hoogst geklasseerde agenten van het Rijk, word je gedwongen in een ballingschap te gaan. Eens op de vlucht, keer je terug naar je geboortestad om hem in puin terug te vinden. Creëer je personage, draag krachtige wapens, harnassen en vaardigheden, herstel je stad in alle glorie en beheers de eindeloze Abyss met een baanbrekend gevechtssysteem.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.