Nieuws

The Division 2 heeft grote day 1 update op PS4

The Division 2

Komende week kunnen fans aan de slag met The Division 2. Echter zullen PlayStation 4-eigenaren veel ruimte moeten vrijmaken om de game te kunnen installeren.

Op de supportpagina van de game laat Ubisoft weten dat er een grote ‘title update 1’ voor de PlayStation 4-versie zal komen. Op de pagina laat de uitgever weten dat degene die de fysieke versie aanschaft, deze installeert en de console online houdt om de update te kunnen installeren. De complete download van zal namelijk tussen de 88 en 92GB worden. Dit geldt overigens voor zowel de digitale als fysieke versie van de game op de PlayStation 4.

Op een andere pagina staat gemeld dat de ‘title update 1′ voor de PlayStation 4-versie zo’n 48 à 52GB aan ruimte gaat vereisen. Hierdoor zal de game, inclusief day 1 patch tussen de 90 en 100GB aan harde schijfruimte gaan verbruiken.

Opmerkelijk genoeg is de day 1 patch voor de PlayStation 4 net zo groot als de complete installatie van de pc en Xbox One versies, inclusief de patch. Mocht dit alles niet genoeg zijn is er voor 11 maart nog een update gepland. Deze update is niet zo groot (2GB) en brengt de game nog voor de release naar versie 1.5.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.