Nieuws

Super Smash Bros Ultimate is de snelst verkopende Nintendo game ooit

Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros is de op twee na best verkochte game op de Nintendo Switch en de snelst verkopende uit de geschiedenis van Nintendo.

In de periode van release tot aan oudjaarsdag gingen er maar liefst 12,08 miljoen exemplaren van Super Smash Bros Ultimate over de toonbank. Alleen van Mario Kart 8 (15,8 miljoen) en Super Mario Odyssey (13,7 miljoen) gingen er meer exemplaren van over de toonbank. Daarentegen verschenen deze games respectievelijk in 2017 en 2018.

De nieuwste Smash-game verscheen pas op 7 december en is hierdoor de snelst verkopende game uit de geschiedenis van het bedrijf. De vorige recordhouder was Super Smash Bros Brawl dat in de hoogtijdagen van de Wii verscheen. Daarvan gingen in acht weken tijd 10 miljoen exemplaren van over de toonbank.

Ook wij waren erg enthousiast over Super Smash Bros Ultimate en waarom dat zo is kun je in onze review teruglezen. Spelers van de game kunnen overigens sinds gisteren ook aan de slag met Piranha Plant. Echter moet je daarvoor wel de gouden punten van de game voor het einde van vandaag ingeleverd hebben. Anders zul je ervoor moeten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.