Nieuws

‘Star Wars Jedi: Fallen Order is geen game van 5 uur’

Star Wars Jedi: Fallen Order

EA en Star Wars is tot heden geen gouden combinatie gebleken en ondanks dat Star Wars Jedi: Fallen Order daar verandering in lijkt te brengen, ontvangt het nog veel sceptische reacties.

Er was zelfs na het nieuws dat de game van Respawn Entertainment geen microtransacties bevat en alleen een singleplayer geen positieve feedback van de fans. Deze waren nu juist bang dat de game een singleplayer van 5 uur zou gaan bevatten. Dit komt mede door het feit dat de singleplayer van Star Wars Battlefront 2 erg kort was.

Tijdens Star Wars Celebration liet game director Stig Asmussen en Steve Blank van Lucasfilms weten dat de game in ieder geval geen singleplayer bevat van 5 uur.

Gedurende het event werd aan de heren gevraagd of ze een idee hadden van de speelduur van Jedi Fallen Order. Daarop reageerde de game director door te stellen dat deze ‘niet een korte game’ zal worden. Verder wilde hij geen details delen, maar we kunnen tijden EA Play meer informatie van de game verwachten, waaronder details over de gameplay.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Tijdens Star Wars Celebration kregen we de eerste beelden van de game, die meer van het verhaal lieten zien.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.