Nieuws

Star Wars Jedi: Fallen Order details

In een uitgebreide gameplay presentatie hebben we meer kunnen zien van de Star Wars game die eind van het jaar uit komt. Lees hier alles wat we er nu van weten.

-Je hebt als compagnon een kleine robot bij je die functioneel lijkt Clank van ratchet and Clank. Hij ging in de presentatie naar een bepaalde plek op de muur waar jij dan heen moet klimmen om ‘m te activeren.

-Als wapens heb je de force en een light saber. Je kan uiteraard kogels terugslaan, daarnaast kan je je light saber gooien en terugroepen. Verder heb je in de melee combat de gewone block/parry/deflect mogelijkheden.

-De wereld leeft, zo zagen we stormtroopers een zwerm grote insecten afvechten. Je kan daar in mee gaan vechten, afwachten of als afleiding gebruik van maken

-Het lijkt erop dat de game stealth elementen gaat hebben, daarnaast kan je klimmen om op de andere plaatsen terecht te komen. Oh en je kan rennen over muren en later een dubble jump vrijspelen met skillpoints.

-Diezelfde skillpoints verdien je door de game te spelen. De points kan je inzetten om je Jedi sterker te maken. Ook kan je een soort tussenvorm tussen force pull en push. Daarmee zet je iets stil waardoor je bijvoorbeeld veilig door een grote ventilator kan lopen.

-De game is volledig in de wereld van Star Wars, maar Respawn Entertainment heeft wel zelf in ieder geval 1 nieuwe vijand toegevoegd. Het is een sterkere vijand die een staf gebruikt en niet zomaar verslagen is. Je zal een lastig uitziend gevecht met hem moeten doen.

Check hieronder zelf de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.