Nieuws

Spyro Reignited Trilogy aangekondigd; verschijnt in september

Spyro Reignited Trilogy

Spyro is terug! Hij is scherper dan ooit en klaar om slechteriken te roosteren in Spyro Reignited Trilogy, een verzameling games waar fans vanaf 21 september van zullen smullen. In Spyro Reignited Trilogy kun je beter dan ooit zweven, vuur spuwen en de omgevingen verkennen dankzij de vernieuwde hd-graphics.

Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy biedt spelers de drie originele, volledig geremasterde Spyro-games: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De Spyro Reignited Trilogy is nu als pre-order verkrijgbaar voor PlayStation 4 en de Xbox One met een verkoopadviesprijs van €39,99.

Om de 20e verjaardag van Spyro te vieren zet Activision de harten van fans weer in vuur en vlam door deze draak in september terug te laten keren. Als knipoog naar de onthulling van de originele Spyro kunnen fans in Europa, Australië en Latijns-Amerika vanaf maandag 9 april de Spyro Reignited Trilogy-trailer bekijken via de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op de PlayStation 4 . Hiervoor moeten ze met hun controller de bekende code (↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → ð) invoeren in het Crash Bandicoot 3: Warped-titelscherm.

De Spyro Reignited Trilogy is helemaal opnieuw gemaakt door hoofdontwikkelaar Toys for Bob. Met meer dan 100 levels zit de game boordevol met plezier en de nostalgische gameplay die fans zich herinneren, inclusief verbeterde beloningsfilmpjes, de terugkeer van geremasterde Orb-uitdagingen, Spyro’s bende maffe draken en andere figuren (inclusief Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9! en Sgt. Byrd). De trilogie bevat ook fraaiere omgevingen, verbeterde besturing, vernieuwde belichting en opnieuw gemaakt filmpjes voor een optimale beleving van dit unieke avontuur.

In een reactie laat Paul Yan, Chief Creative Officer bij Toys For Bob, het volgende weten:

“Voor de Spyro Reignited Trilogy vonden we het heel belangrijk om trouw te blijven aan de originele drie Spyro-games. We hebben er met veel liefde voor gezorgd dat de personages en werelden precies zo voelen als fans zich herinneren. Tegelijkertijd hebben we de verzameling grondig opgefrist met nieuwe details en hd-weergave. We brengen de Spyro terug waar we 20 jaar geleden verliefd op werden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.