Nieuws

‘Spider-Man 2 verschijnt in 2021’ volgens podcaster

Marvel's Spider-Man , PS5

Het is nog niet helemaal zeker, maar er wordt op internet gesuggereerd dat de volgende Spider-Man in 2021 zou moeten verschijnen.

Het zou ook eigenlijk raar zijn als Sony na het succes van de reboot niks meer met deze reeks zou doen. De game werd zowel door critici als gamers met open armen ontvangen. En jullie zijn toch niet de post-credit scene vergeten?! Reden genoeg om er vanuit te gaan dat er een sequel komt. Bovendien heeft Sony onlangs de ontwikkelaar ingelijfd.

Kinda Funny Games’ Imran Khan is ervan overtuigd dat we een ‘Spider-Man 2’ gaan krijgen en die zal in 2021 moeten verschijnen. De podcaster claimt in het programma er ‘te veel vanaf te weten’ om er verder over te speculeren. Hij denkt dat de game niet als launchgame voor de PS5 komt, maar voor de feestdagen van 2021 zal verschijnen.

De sequel zou daardoor drie jaar naar het origineel uitkomen. We kunnen niet wachten op de eerste beelden, maar daarvoor zullen we ongetwijfeld nog wel even geduld moeten hebben. Het kan zo maar eens zijn dat we hier volgend jaar nog niks over horen. Wat vinden jullie van de Spider-Man reboot en kijken jullie uit naar een sequel

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.