Nieuws

Sony op zoek naar personeel voor PlayStation 5 campagne

PlayStation

Sony lijkt zich langzaamaan klaar te maken om de nieuwe generatie PlayStation te gaan promoten. Het bedrijf is namelijk op zoek naar personeel die deze campagne mogen begeleiden.


De vacature die op 14 oktober gepost werd (en gespot door een lezer van ResetEra) is voor een senior product manager, die de roadmap voor de campagne van de volgende PlayStation mag maken en uitvoeren. Dit betekent eigenlijk nog vrij weinig, behalve dat Sony druk bezig is met de opvolger van de PlayStation 4 en alvast gaat bekijken hoe ze de campagne moeten uitvoeren.

Een andere lezer van ResetEra vond nog een vacatureD waarin de volgende generatie PlayStation vermeld wordt. Daarin zoekt de platformhouder een senior software engineer. Deze moet onder andere platformen maken voor de volgende generatie PlayStation-apparaten.

In het bericht van ResetEra wordt voor de rest alleen nog maar gespeculeerd over de mogelijke release van de PlayStation 5. In de vacatures wordt echter aangegeven dat het werk wordt opgebouw naarmate de release vordert. Echter wanneer dat is, wordt niet bekendgemaakt. Zijn jullie al toe aan de volgende generatie consoles?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.