Nieuws

Skull and Bones krijgt een eigen tv-serie

Skull and Bones, Varen, Gamescom 2018

Alhoewel piratengame Skull and Bones van Ubisoft nog niet uit is, heeft de Franse uitgever al een tv-serie in de planning staan.

Het televisie en filmgedeelte van Ubisoft werkt samen met Atlas Entertainment (Dirty John, 12 Monkeys) aan een serie van Skull and Bones. Volgens the Hollywood Reporter speelt de serie zich af in de Indiase zee gedurende de 18de eeuw, dat ook wel de ‘gouden eeuw van de piraterij’ genoemd wordt.

Uitvoerend producer Amanda Segel (Person of Interest, The Mist) zal de pilot van de serie schrijven en de hele serie van Skull and Bones produceren. Daarbij krijgt ze hulp van Atlas Entertainment’s Andy Horwitz en Richard Suckle. Namens Ubisoft Entertainment zullen Danielle Kreinik en Jason Altman meehelpen om de serie te maken.

Ubisoft hamert flink aan de weg met hun films en series. In 2016 kwamen ze al met de verfilming van Assassin’s Creed en inmiddels zijn er al diverse projecten (It’s Always Sunny in Philadelphia’s Charlie Day, 3 Arts en Lionsgate) door Apple besteld. Daarnaast werkt het bedrijf samen met David Leitch ook aan een verfilming van The Division met Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain.

Skull and Bones zou oorspronkelijk vorig jaar verschijnen, maar werd uitgesteld tot dit ficale jaar. We mochten tijdens de Gamescom aan de slag met de game en onze hands-on ervaring kun je hier teruglezen. Het is niet bekend op welk platform de gelijknamige serie zal gaan verschijnen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.