Nieuws

Sekiro: Shadows Die Twice heeft een hub area

Sekiro: Shadows Die Twice

From Software geeft Sekiro: Shadows Die Twice veel herkenningspunten met de Souls-games. Daarentegen behoren de gebieden bij de meest open games van de studio.

De hub van Sekiro: Shadows Die Twice heet the Dilapidated Temple. Game Informer heeft deze maand de game op de cover en daar komen veel interessante stukjes informatie uit. The Dilapidated Temple is vanaf het begin van de game toegankelijk en spelers kunnen daar komen door de Sculptor’s Idols (de bonfires van deze game) of het gebruik van gelimiteerde items.

In het gebied zul je een personage vinden die je vaardigheden kan upgraden, een die je Healing Gourd kan verbeteren en The Immortal Soldier.. Die functioneert als dummy om op te trainen.

Gevechten in Sekiro bestaan voornamelijk uit pareren, ontwijken en antwoorden. Dus het is wel fijn dat er een mogelijkheid is om dit op een dummy te oefenen, in plaats het maar in actie uit te moeten zoeken.

De hub area is fysiek gekoppeld aan de wereld van de game, vergelijkbaar met de Souls games, maar zal het niet naar zoveel verschillende gebieden leiden. Overigens zullen er meer NPC’s naar de hub area komen, nadat je ze ontmoet hebt.

Over de werelden van Sekiro: Shadows Die Twice heeft Hidetaka Miyazaki laten weten dat het tot de meest open van de studio behoort.

“We zijn van mening dat Sekiro tot het hogere eind van het spectrum behoort als je kijkt naar de vrijheid die de spelers krijgen om te verkennen, als je kijkt naar onze vorige games. Helemaal vanaf de tweede helft van de game, waar de game helemaal opent en je veel keuze en vrijheid gaat krijgen over hoe je verkent.”

Sekiro’s: Shadows Die Twice is vanaf 22 maart verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wij mochten tijdens de Gamescom aan de slag gaan met deze game en hier kun je onze hands-on ervaring teruglezen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.