Nieuws

Seizoenen in Destiny 2

Destiny 2 krijgt seizoenen en de tweede begint tegelijk met de eerste DLC. 

Bungie blijft sleutelen

Ontwikkelaar Bungie blijft de online shooter continu verbeteren door naar de community te luisteren. Wat zij daar het meest horen proberen ze aan te passen en zo blijven er steeds nieuwe updates komen. Daarnaast zal de game regelmatig events zoals Iron Banner krijgen en ook seizoenen. Deze seizoenen zullen gepaard gaan met sparrow’s, schepen, emotes en shaders die alleen tijdens dat seizoen verkrijgbaar zijn. Er zullen 4 seizoenen per jaar zijn, die naar alle waarschijnlijkheid ook onze seizoenen zullen volgen.

Het tweede seizoen zal ergens in de winter beginnen, tegelijkertijd met de eerste DLC die over Osiris gaat. De titel die nu al een tijdje op het internet rond zingt is the Curse of Osiris, maar deze is nog niet bevestigd. De release van de DLC en seizoen 2 zal op consoles en PC tegelijk zijn.

Aan het eind van seizoen 1 zal er een xp-boost zijn voor spelers die met een fireteam van grotendeels eigen clanleden activiteiten doen. Daardoor zal je meer bright engrams kunnen verdienen en zo toch nog de laatste missende schepen, sparrow’s en emotes kunnen verdienen.

Seizoen 2

Voor seizoen 2 zullen er een aantal grote aanpassingen zijn, een daarvan is dat het token-systeem wordt aangepast. Wat er precies gaat veranderen is nog niet helemaal duidelijk. Bungie heeft de bij elkaar opgeteld 1.500 jaar aan Iron Banner speeltijd geanalyseerd en is tot de conclusie gekomen dat het token-systeem niet ideaal is.

Verder zal het tweede seizoen een nieuwe Crucible map met zich meebrengen, maar vanwege de release van de Osiris DLC zal er wel meer content bijkomen.

Meer Destiny 2? Lees hier onze review deel 1 en deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.