Nieuws

Resident Evil 3 Remake cover lekt; toont Jill en Nemesis

Resident Evil 3 Remake

Het lijkt niet meer een kwestie of Capcom de Resident Evil 3 Remake gaat aankondigen, maar wanneer. Er is namelijk een cover gelekt van de game.

De covers werden niet zo maar ergens gespot, maar ‘gewoon’ in de PlayStation Store. De game heeft dan nog geen speciale pagina, maar de bestanden werden door Gamestat gespot.

Er zijn twee verschillende covers voor Resident Evil 3 Remake en beide laten Nemesis duidelijk in de achtergrond zien. Op de voorgrond van een van de covers zien we Jill Valentine en Carlos Oliveira. Er komt blijkbaar ook een speciale ‘Z editie’ van de game, maar wat deze inhoud weten we op het moment van schrijven niet.

Project Resistance (Nu bekend als Resident Evil Resistance) lekte eerder ook al op een soortgelijke manier en zoals Twitteraar Nibellion aangeeft, zijn er goede vergelijkingen te zien. Het zou zo maar kunnen dat beide games tegelijkertijd uitkomen en dat de ‘Z editie’ een bundel wordt.

Capcom heeft er nooit echt een geheim van gemaakt dat ze ook het derde deel willen remaken. Na het spelen van de remake van Resident Evil 2 kunnen we de man natuurlijk alleen maar gelijk geven. Volgens geruchten zou de game dit jaar nog onthuld worden en volgend jaar in de winkels liggen. Wellicht dat de game wel tijdens de Game Awards van volgende week aangekondigd wordt?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.