Nieuws 2

Reggie Fils-Aime legt vroege aankondiging Metroid Prime 4 uit

Metroid Prime 4

Reggie Fils-Aime heeft in een gesprek uitgelegd waarom ze Metroid Prime 4 zo vroeg hebben aangekondigd.

Metroid Prime 4

Nintendo wil laten zien dat zij naar haar fans luistert met Metroid Prime 4

In het interview met Polygon laat de president van Nintendo Amerika weten dat het een bewuste keuze was. Nintendo wilde laten weten dat de Metroid-serie voor hun belangrijk was. Ze konden het niet maken om alleen Metroid: Samus Returns (dat voor de 3DS verschijnt) te laten zien.
Het bedrijf wilde dus duidelijk maken dat ze alle platformen ondersteunen met goede Metroid-games. Overigens vertelt Fils-Aime ook de reden dat Samus Returns niet tijden de Spotlight werd getoond. Aangezien deze game al verder gevorderd is, had deze meer tijd nodig. Daarom was het veel beter om de ontwikkelaars de game zelf te laten zien.

Wat vinden jullie van deze zet van Nintendo? Laat het ons weten in een reactie!

2 Comments

 • Reply
  charlie
  16, 06, 2017 10:55 pm

  Het is moedig van nintendo metroid prime 4 al te tonen zeker na het tegenvallend succes van federation force. Ik hoop dat de nieuwe ploeg in de toekomst nog andere metroid games kan maken.

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   19, 06, 2017 9:28 pm

   Ja dat is het inderdaad. Al is het wel begrijpelijk dat ze het gedaan hebben. Nu Samus Returns voor de 3DS is aangekondigd, kon een console-versie van deze serie niet meer ontbreken. Wel erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.