Nieuws

Red Dead Redemption 2 pc update verhelpt stotteringen

Red Dead Redemption 2 Pinkertons

Rockstar Games laat weten dat er achter de schermen druk gewerkt wordt aan een update voor de pc-versie van Red Dead Redemption 2. Deze moet het probleem met de stotteren gaan verhelpen.

In een nieuwe Newswire geeft de ontwikkelaar te kennen dat ze waarschijnlijk het euvel hebben ontdekt. Blijkbaar waar ‘onverhoedse problemen’, gerelateerd aan bepaalde CPU’s, drivers en GPU’s van Nvidia hetgeen waar het misging. De update die vandaag is uitgebracht, moet voor bepaalde problemen een oplossing zorgen, net als voor andere issues.

Een toekomstige update, die Rockstar samen met Nvidia aan het maken is, ervoor moet zorgen dat alle problemen worden opgelost. Daarnaast dringt de ontwikkelaar erop aan dat spelers die tegen issues oplopen, contact opnemen met Rockstar Support.

Als goedmakertje geeft de ontwikkelaar alle spelers van de pc-versie van Red Dead Redemption 2 een kleinigheidje. Dit komt in de vorm van een care package voor Red Dead Online. Deze bevat een Prieto Poncho, wat provisies en ammunitie.

Red Dead Redemption 2 is sinds vorig jaar verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie verscheen op 5 november. Eerder deze week hoorden we al dat er voor 1 oktober meer dan 26,5 miljoen exemplaren van de game verscheept zijn. Hebben jullie de game al een kans gegeven?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.