Nieuws

Rare maakt toekomstplannen Sea of Thieves bekend

Sea of Thieves

Een van de kritieken op Rare’s nieuwste game Sea of Thieves was het gebrek aan variatie qua gameplay. De ontwikkelaar liet al weten dat er in de toekomst updates voor de piratengame zouden komen. Nu weten we wat er de komende tijd in de planning staat.

Sea of Thieves

De Britse ontwikkelaar laat via een video weten wat er zoal aan “verrassingen” en “nieuwe manieren om de wereld te verrijken” aan de game worden toegevoegd.

De eerste grote toevoeging aan de game wordt ‘the Hungering Deep’ genoemd. Daarin wordt een “nieuwe vijandelijke AI” geïntroduceerd en deze zorgt ervoor dat spelers op “andere manieren met elkaar te communiceren”. Bovendien zouden crews nu bij elkaar brengen. Deze update zal permanent in de game blijven, maar worden toegevoegd tijdens een tijdelijk event, waar Rare later meer informatie over zal geven.

Daarnaast komen er ook wekelijkse events naar de game, waarin spelers nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan en tijdelijke beloningen verdienen. Het doel is om de spelers naar nieuwe plekken op de kaart te brengen, alwaar zij items kunnen vinden, die hun bijvoorbeeld naar een plek brengen die moeilijk te bereiken is.

Tot slot komen er ook twee content updates, namelijk Cursed Sails en Forsaken Stores. Deze brengen onder andere een nieuw schip en een nieuw deel van de wereld voor de spelers om te verkennen.

Sea of Thieves verscheen eind maart voor de pc en Xbox One. Check onze review om te zien waarom je deze game in huis zou moeten halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.